Malkara Ziraat Odası > Haberler > Tekirdağ Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Başkanımız Talat Kaya, Malkara Bölgesinde ki tarımsal üretimle ilgili sorunları ve Çiftçilerimizin yaşadıkları sıkıntıları, Genel Başkanımıza iletti. Kabulde TZOB Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar, Tekirdağ Ziraat Odaları Başkanlarına başarılar dileyerek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu kendilerine teşekkür ediyoruz.