Malkara Ziraat Odası > Haberler > Tekirdağ Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin ve Yönetimini ziyaret etti.

Tekirdağ Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin ve Yönetimini ziyaret etti. Başkanımız Talat Kaya, Süt fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüş ve artan maliyet konularını dile getirerek, bölgemiz için çözüm önerilerinde bulundu. Kabul de, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin, başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu, kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.