Malkara Ziraat Odası > Haberler > Tekirdağ İli Ziraat Odaları İl Kongresi 27.03.2023 Pazartesi günü Süleymanpaşa Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Tekirdağ İli Ziraat Odaları İl Kongresi 27.03.2023 Pazartesi günü Süleymanpaşa Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Kongrede Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat SAYGI, Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender BORUCU, Malkara Ziraat Odası Başkanı Talat KAYA ve Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali ÇOLAKOĞLU Türkiye Ziraat Odaları Birliği temsilcisi olarak seçilmiştir.