Malkara Ziraat Odası

ZOBİS
Malkara Ziraat Odası > Haberler > MALKARA ZİRAAT ODASI EĞİTİM TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR.

MALKARA ZİRAAT ODASI EĞİTİM TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR.

Malkara Ziraat Odası Başkanlığı, üyelerine eğitim toplantısı düzenledi.

Malkara Ziraat Odası Toplantı salonunda yapılan eğitim toplantısı için açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz “Malkara Ziraat Odası Tarımsal Hizmetler kapsamında eğitim toplantılarına devam ediyoruz. Bu haftaki toplantımız toprak ve organik maddeler konusunda. Toprağın su durumu ve tahlillerin önemi hakkında bilgiler veriyoruz. Eğitim ve bilgilendirme toplantılarımız devam edecek. ”dedi.

Ziraat Odası Toplantı salonundaki toplantıda Ziraat Mühendisi Mustafa Birol, Emre Efe, Ziraat Odası Tarımsal Danışmanları Hülya Demir ve Ece Sancar üyelere,  Toprağın Verimliliğinin arttırılması,  toprağın su tutması, gübreleme, Toprak tahlillerinin önemi,  kapasitenin arttırılması, Bitki besleme konularında bilgilendirmede bulundular.