Malkara Ziraat Odası > Haberler > MALKARA ZİRAAT ODASI DANIŞMAN MÜHENDİSLERİ ‘TOHUMCULUKTA KADIN ELİ’ PANELİNE KATILDILAR

Malkara Ziraat Odası Tarım Danışmanları Hülya Demir, Ece Sancar ve Sevcan Arap, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) ve Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) tarafından düzenlenen “Tohumculukta Kadın Eli, Başarı Örnekleri” paneline katıldı.Etkinliğe ilişkin gazetemize açıklamada bulunan Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, “Öncelikle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu özel günde, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen programa katılım sağladık.Malkara Ziraat Odası olarak, erkek kadın ayırım yapmadan üreticilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.